Wie ben ik

Ik ben Marita Hasewinkel en mocht in 2012 moeder worden van een prachtige dochter Sofie. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik er alleen voor te staan en werd ik alleenstaande moeder. Ik ervaarde veel emoties en verschillende gevoelens, die daarbij hoorde. Ook mijn dochter worstelde met haar twee werelden, de gevoelens en emoties en haar loyaliteit. Ik wilde haar hier zo goed en zo kwaad als het kon bij helpen en volgde een opleiding tot kindercoach.

Ik gebruikte wat ik leerde ook op mijn werk, bij de begeleiding van mijn studenten van de MBO-opleiding dierverzorging. Ik werk sinds 2005 in het onderwijs waar ik begonnen ben op het VMBO en later ben overgestapt naar het MBO. Met veel passie geef ik studenten les over dierverzorging en ben ik ieder jaar coach van een klas.

Ik zag wat dit geleerde tijdens het coachen met studenten deed. Ik wil graag meer kinderen en jongeren helpen, dan alleen mijn dochter en mijn studenten. Zo ontstond mijn eigen coachpraktijk: De gekleurde kameleon, waar ik werk als kindercoach en jongerencoach in Deventer. Naast de coachtrajecten geeft ik ook workshops voor kinderen, jongeren en ouders.